
سایت تخصصی هفت برگ بهترین مرجع پایان نامه ، آموزش و ارائه دهنده مقالات تخصصی
قیمت محصول 37000 تومان
در کل احداث ساختمان شامل دو قسمت سفتکاری و نازککاری میباشد. در احداث ساختمان سفتکاری شامل عملیات احداث شالوده، کرسی چینی، دیوارها، سقف میباشد و نازککاری شامل عملیات اندودکاری، سنگکاری، کاشیکاری، نقاشی برقکاری و تاسیسات میباشد. کلا عملیات سفتکاری شامل عملیاتی میباشد که مربوط به احداث بنای اصلی ساختمان میباشد در حالی نازککاری شامل بیشتر تزئینات ساختمان میباشد. پوشش نهایی که بر روی ساختار زیرین ساختمان قرار میگیرد و روکشی که در داخل ساختمان برابر چشم یننده قرار میگیرد، نازککاری خوانده میشود. مصالح نازککاری آخرین مصالحی هستند که کفها، دیوارها و سقفها را پوشش میدهد.
از این دیدگاه ساختمانها به طور کلی به چهار دسته ساختمانهای فولادی، بتنی، ساختمانهای با مصالح بنایی (آجری) و ساختمانهای چوبی تقسیم میشوند. با توجه به کاربرد بیشتر و به روز بودن ساخت سازههای بتنی و فولادی در عصر حاضر، قوانین موجود در زمینه ساخت این دو نوع سازه را بیشتر مورد بحث و بررسی قرار میدهیم. سازههای بتنی و فولادی اگر براساس اصول مهندسی و ضوابط و آئین نامههای اجرایی موجود ساخته شوند، تفاوت آنچنانی از نظر مقاومتی با هم ندارند. با یادآوری این نکته که، فولاد در برابر حرارت و مواد شیمیایی نسبت به بتن مقاومت کمتری دارد. (آتش سوزی و ذوب شدن، زنگ زدگی، پوسیدگی) در زلزله هر چه اعضای سازه شکل پذیرتر و انعطافپذیرتر باشند، خسارات مالی و جانی وارده کمتر خواهدبود. برای این کار بهتر است از فولاد کم کربن، جوش پذیر و دارای شکل پذیری بالا استفاده شود.
یک سازه مقاوم در برابر زلزله دارای نقشه ساده، متقارن و بدون کشیدگی در سطح (پلان) و ارتفاع (نما و مقاطع عرضی) است؛ چنین سازهای دارای توزیع مقاومت یکنواخت و پیوسته بوده، در برابر زلزله مقاومتر است. هرچه نقشه یک ساختمان سادهتر باشد، باعث قدرت بیشتر مهندسان در درک رفتار لرزهای سازه از یک طرف و از جهت دیگرکسب اطلاعات بیشتری از رفتار دینامیکی (حرکتی) اتصالات آن میشود. بهترین شکل پلان به صورت مربع یا اشکال منظم هندسی نزدیک به آن (مثلا مستطیلی) است. نقشههای دایرهای هم مناسبند. نقشههایی که شمای کلی آنها بصورت صلیبی L U – H –T هستند، نامناسب بوده، محاسبات این سازهها که دارای نقشههای کشیده هستند، پیچیدهتر از دیگر ساختمانها است. باید از درز زلزله استفاده شود.
یکی از قدیمیترین روشهای جابجایی سیالات در تاریخ بشر لوله بوده است. ابتداییترین استفاده لوله استفاده از بامبو برای جابجایی آب در مقدار کم و به صورت جریان بوده است با پیشرفت بشر کم کم کندههای تو خالی درختان برای این منظور بکار گرفته شد. شاید بتوان گفت اولین کاربرد ثبت شده فلزات در لوله کشی استفاده از سرب و برنز در عصر برنز بوده است.
قالب فایل ورد با 51 صفحه با حجم (3.6 MB) (قابل ادیت)
محتوای این فایل شامل:
نوع، کمیت و کیفیت مصالح
باد بندها
تیر و ستون های بتنی
یک بتن ایده آل
ارتفاع ساختمان
مراحل نازک کاری
قیر و گونی
شمشه گیری
گچ وخاک
سفید کاری
کشته کشی
سنگ قرنیز
موزائیک
سرویسها
کاشی و ملات
سقف کاذب
نما
عایقکاری رطوبتی
تاسیسات مکانیکی ساختمان
تاسیسات الکتریکی
لوله کشی ساختمان
شیرهای مورد مصرف در مناطق منفک از یکدیگر
استاندارها
لوله
سیستم لوله کشی با برگشت مستقیم
سیستم لوله کشی مختلط
افت فشار در مدار لوله کشی رفت و برگشت
افت فشار در خود دستگاه
افت فشار در وصالهها
سیستم لوله کشی با برگشت معکوس
گرمایش موضعی
نکات فنی درمورد موتورخانه در زمستان
انواع رادیاتورها
لوله چدنی در تاسیسات
برق ساختمان
نقشه
اندازه و خط تراز
کندهکاریها
قوطیگذاری
لولهگذاری
سیمکشی
سیمبندی
آسانسور ، راه پله و پله فرار
موارد مشابه از سایت هفت برگ قابل دسترس است.
گزارش کارآموزی رشته معماری مراحل ساخت و ساز ساختمان (همراه با تصویر)
پایان نامه(مطالعات) رشته معماری با عنوان مجتمع تفریحی گردشگری کویری